Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ

РОБ, романтичар или шести тип: Који сте тип зависника од ЧОКОЛАДЕ?

Када откријете који сте тип зависника знаћете и како да решите проблем, јер пепоручујемо начин рекреације.

1607620720_cokolada.png
Фото: Пиксабеј
Oglas

Врста вежби зависи од тога ком типу зависника о чоколади припадате. Такође, одређене физичке активности ће вам помоћи и да се решите ове зависности.

Прочитајте још: Желите да СМРШАТЕ? Најпре укротите жељу за ШЕЋЕРОМ, а ево и како

Сматра се да постоји шест врста љубитеља чоколаде:

1. Скривени зависник

То је особа која се крије када једе чоколаду и најчешће је чува на скровитим местима.

Препоручене вежбе:

Обавезно је ходање брзим темпом 20 минута дневно. Такође, једном недељно је пожељно и бављење опуштајућим вежбама као што су пливање или јога.

2. Романтичар

Уколико користите чоколаду као замену за недостатак физичке и емотивне пажње, онда сте овај тип.

Прочитајте још: Митови који успоравају губљење килограма

Препоручене вежбе:

Ове особе би требало да неколико пута недељно иду на јогу или пливање.

Романтични или зависни? Фото: Пиксабеј

3. Роб навика

Особе које прибегавају уживању у чоколади из навике, а не зато што заиста имају потребу за слатким, спадају у најчешћи тип. Ова навика посебно долази до изражаја кад су под стресом.

Чаробна Фото: Депозит

Препоручене вежбе:

Најбољи тренинг за оне који једу из навике је да бар три пута недељно иду на пливање, јогу, плес или да возе ролере.

Викендаши се колико толико контролишу...

4. Викендаш

Ово су колико-толико контролисане особе које се суздржавају током недеље, а викенде користе као изговор за уживање у овој посластици.

Препоручене вежбе:

Препорука за овај тип је да се упишу на спорт, на пример тенис или аеробик. Тренинзи су обавезни викендом, а пожељно је и да бар два пута недељно вежбају. СЛИКА 2

5. Зависник о шећеру

То је особа која је зависна о слатком укусу. Посеже за чоколадом када је гладна или уморна.

Препоручене вежбе:

Ове особе би требало да сваког дана одвоје 20 минута на брзо ходање. Пожељно је и да се неколико пута недељно баве јогом или медитацијом.

Прочитајте још: Веровали или не: Раван стомак за само један дан?

6. ПМС зависник

У ову групу спадају жене које се преједају чоколадом у периоду ПМС-а, односно неколико дана током сваког месеца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas