Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЉЕ

Желите раван стомак? Тајна је у овим стварима

Сви знамо да је једини начин за постизање равног стомака редовно вежбање у комбинацији са правилном исхраном

1606067971_Depositphotos_2000413_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Постоје ситнице о којима мало ко прича, али заправо вам могу доста помоћи да остварите своју дугогодишњу жељу и имате раван стомак на коме ће вам многи позавидети.

Прочитајте још: Без ових намирница не можете да ИЗГУБИТЕ КИЛОГРАМЕ

Постоје ситнице које ће вам помоћи да остварите жељени обим струка много брже, ево у чему је тајна:

 

Фото: деспоситос

1. Ужинајте протеине

Немојте прескакати ужину, најбоље би било ако бисте свој распоред тако ускладили да будете у могућности да сваког дана једете оброке у исто време. Ужину једите између 15 и 16 часова, и то протеине. Ово је веома битно јер на тај начин одржавате низак ниво шећера у крви, који контролише инсулин, а управао он је заслужан за „таложење” масних наслога на вашем стомачићу.

2. Припремајте своје оброке сами

Реците НЕ пекарама, маркетима, продавницама „здраве хране”, ресторанима брзе и традиционалне хране. Сваког дана припремајте свеже оброке за себе. Немојте да вам изговри буду да немате времена, заваравате се. На интернету можете пронаћи бројне брзе, једноставне и јефтине рецепте, потребно је само мало воље. Наравано, када будете спремали оброке користите искључиво природне зачине, без адитива, вегете и појачивача ароме.

3. Научите да живите без белог шећера, брашна, пиринча

Користите спелитино, хељдино, јечмено, ражано брашно. Шећер потпуно избаците, а на изузетке заборавите. Немојте себе заваравати да је смеђи ђећер здравији. Окрените леђа сваком облику ове подмукле смрти. Избегавајте пиринач, ако сте га баш жељни, користите интегрални.

4. Жваћите, полако и дуго

Немојте одмах гутати храну, без обзира колико сте гладни. Покушајте да што пре уведете ову навику у свој живот, јер ћете избећи надутост, а и пре ћете се заситити.

Прочитајте још: Идеално за скидање килограма: Вода са краставцем

5. Започните дан паметно

А то значи да прескочите кафу и цигарете, поготово масну храну, већ на празан стомак попијте чашу топле воде са неколико капи лимуна. Сваког другог дана попијте кашику мешавине маслиновог уља и лимуновог сока.

                                  Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas