· · Коментари: 0
ВЕЖБЕ

Уз помоћ КРАТКИХ ВЕЖБИ обликујте бутине и руке, а за неколико дана приметићете НЕВЕРОВАТНУ ПРОМЕНУ

Обликујте унутрашњу страну бутина и рамени појас, ојачајте руке како би носили хаљине и мајице на бретеле

ramena-1.jpeg
Фото: Архива Новости

Сигурно избегавате да носите мајице на бретеле јер вам се не допада како се опустила унутрашња страна руку. И мини сукња вам не стоје као некада због бутина које су постале меке.

Прочитајте још: Зграбите прву СТОЛИЦУ и почните да вежбате, јер иду ЛЕПИ дани

Дрина Пешић вежба
Дрина Пешић вежба

Позната балерина и ТВ водитељка Дрина Пешић предлаже једноставне и ефектне вежбе уз помоћ којих можете да активирате бутне и леђне мишиће и решите овај проблем.

Бутине су идеалне за сладиштење мишића!

Она истиче да је овај део тела идеалан за складиштење масноћа, па му треба посветити посебну пажњу. Недовољно развијени мишићи на рукама и раменима нису нешто чиме се жене поносе. Напротив, реч је о великом естетском недостатку који, ако га запоставите, може да доведе и до болова раменог појаса.

Дрина апелује на даме да што пре почну да свакодневно раде вежбе које предлаже, а које ће најпре ублажити, а на крају потпуно уклонити овај недостатак.

Леђа и бутине

Станите тако да пета буде уз пету, стопала отворена, колена затегнута, а руке су на боку. Из те позиције спуштајте се до пода, а колена гурајте у страну, како би ноге биле што више отворене. Вратите се у првобитни положај и поново чучните. Вежбу радите, бар, десет пута. Ако је редовно будете понављали, бићете затегнути и формираћете унутрашње мишиће на ногама.

Прочитајте још: Пробајте вежбe ПЕТ Тибетанаца: Раде их многе СЛАВНЕ личности, а успешни људи широм света из називају ЧУДОМ

Опуштене руке

Руке прекрстите. Рамена су спуштена као да гурате плећке надоле. Након тога руке благо одвојте од тела и савијте у лактовима, а дланове окрените ка поду. Ово радите наизменично неколико пута дневно и веома брзо ћете приметити да су вам рамена и руке фино обликовани.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.