· · Коментари: 0
ИСХРАНА

Направите "протеинску бомбу": Овакав доручак даће вам енергију за цео дан

Доручак је најбитнији оброк у току дана, који би требао да буде здрав и да вам да енегију током читавог дана.

1610130701_breakfast-5874964_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Због тога здравствени радници сматрају да је важно да изаберете праве намирнице. Оно што је јако битно је и то да вам доручак поред енергије, може помоћи да смршате, али и да се ментално и физички осећате много јаче.

Прочитајте још: Важан је за функционисање организма: У овој храни се налази магнезијум

Фото: пиxабаy

Сигурно је да нећете уживати у доручку ако вам је потребно много новца или неколико сати за припрему. Зато поједноставите поступак припреме и избора првог оброка. Изаберите омиљене намирнице, нарочито оне богате протеинима и започните дан осмехом.

Овсену каша један је од најбољих начина да започнете дан здраво, а даће вам и одређену количину енергије. Како би имала прави ефекат, најбоље  је да је припремити ноћ раније, и оставити у фрижидеру. Овај доручак је права "протеинска бомба", са којом можете да комбинујете много намирница. У чинију сипајте шољицу овсених пахуљица, млека, две кашике јогурта и бадеме. Ујутро можете да додате и свеже воће. Овакав доручак ће вам дати енергију за цео дан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.