Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕРАПИЈА

ХИДРОКОЛОН терапија - чисти све ТОКСИНЕ накупљене у вашем телу! (ВИДЕО)

Хидроколон терапија је одличан метод за елиминацију токсина накупљених у нашем телу.

1620201693_ibs-5308379_1920.jpg
ФОТО: pixabay
Oglas

Она подразумева испирање дебелог црева од наслага које се годинама таложе у његовим наборима, а резултат је детаљна детоксикација организма, али и губитак вишка килограма.

Колон је шупљи, контрактилни орган, дужине око 180 цм, и промера око 5 цм. Почиње прелазом из танког црева у десном доњем делу трбуха, иде пут горе до јетре/узлазни колон/, затим попречно до левог горњег дела трбуха/попречни колон/ и затим иде пут доле/силазни колон/ и завршава се ректумом и чмаром.

Дефекација се по правилу догађа једанпут дневно, или на други, најдаље трећи дан. У супротном ради се о нездравом колону.

Просечан број контракција зида колона је 3-4 дневно што резултира избацивањем столице, дефекацијом, која нормално треба да буде мека, формирана, довољног промера и дужине, светло браон боје и не претерано офанзивног мириса. Дефекација се по правилу догађа једанпут дневно, или на други или најдаље трећи дан.

Прочитајте још: Мучи вас упорна ЕШЕРИХИЈА? Један доручак са ДВА САСТОЈКА решиће вас заувек ове бактерије

Коме се не препоручује?
Труднцама, онколошким пацијентима, код анемије, кронове болести, улцерозног колитиса, после недавне операције црева и ректума, код особа са епилепсијом или дијарејом.

Описана функција колона представља здрав колон. Нажалост, бројни су људи који не могу овако да опишу функцију свог колона. Они спадају у групу људи са нездравим, нефункционалним колоном, све чешћом појавом у савременим условима живота. 

Последице нередовног пражњења и лошег и успореног функционисања органа за варење, присуства токсичних материја у цреву су увек видљиве и у свим другим органским системима нашег тела, као најразличитији поремећаји здравља: нередовна столица и опстипација, надутост стомака, присуство гасова, хроничан умор и осећај недостатка снаге, честе главобоље, проблеми са кожом, поремећај телесне тежине, алергијске реакције на полен, прашину.

Хидроколон терапија се изводи увођењем посебно припремљеног воденог раствора, који садржи неки од чајева са благим антисептичним својством попут невена и жалфије.

Најчешћи узроци настајања нефункционалности колона су измењене навике у исхрани, са обиљем пречишћене брзе хране, са пуно меса, масти, шећера, конзервансима, пестицида, нитрата, хормона и са мало природних несварљивих влакана који су од пресудне важности за природно чишћење дебелог црева и стимулацију перисталтике.

Прочитајте још: Јабуково сирће крије бројне намене: Очистите њиме кућу, негујте кожу, а ево како да га користите за љубимце!

Колико траје третман и да ли је болан?
Третман траје између 45 мита и сат времена. Корисници третмана тврде да није болан, а неки наводе и да је осећај релаксирајућ.

У условима такве нефункционалности колона, на његовим зидовима се таложе временом обилне масе несварене хране која трули и продукује велику количину штетних материја, токсина, гљивица, вируса, слузи, паразита и сл. Стварају се услови за поремећај бактеријског баланса, па чак и за превагу штетних бактерија.

Хидроколон терапија је ефикасан помоћни медицински метод у лечењу поремећаја ритма пражњења црева, дуготрајне опстипације, синдрома лењих црева.

Да бисте ревитализовали Ваш дигестивни тракт неопходно је да прођете одређену припрему и терапијски протокол.

Прочитајте још: Шта све лечи ПОЛЕН? Од алергије до срчаног удара (ВИДЕО)

Неопходно је да промените начин исхране 2-3 дана пре третмана у смислу узимања блаже хране богате влакнима, житарице и пуно течности.

Терапијски протокол подразумева да се третмани раде у серији од 5 третмана годишње у размаку од 2-3 дана, рецимо пон-сре-пет...

Хидроколон терапија се изводи увођењем посебно припремљеног воденог раствора, који садржи неки од чајева са благим антисептичним, зацељујућим и ПХ избалансираним раствором, попут жалфије, невена или камилице у дебело црево.

Прочитајте још: Да ли сте знали да превише НИЗАК УНОС МАГНЕЗИЈУМА значајно повећава ризик од ДИЈАБЕТЕСА? Ево како да то спречите...

Ова течност плави и натапа читав колон, раствара и испира све наталожене масе. Серијом третмана ослободићете се нежељених наслага у цревима и омогућити правилну пробаву уз очување нормалне цревне флоре. Хидроколон терапија се обавља под надзором стучног медицинског особља.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas