Oglas
· · Komentari: 0
DIJETA

DIJETA BEZ GLAVODANJA: Tajna besprekornog izgleda kraljice Leticije krije se u ovom režimu ishrane

Dijeta kraljice Leticije za savršen izgled

1648970037_Screenshot_4.jpg
Photo:Printscreen/wikipedia/QueenLetizia
Oglas

Kraljica Leticija važi za jednu od najbolje odevenih žena sveta, ali nije samo izuzetan stil ono što je izdvaja. Pored besprekornih modnih kombinacija, može se pohvaliti i bujnom kosom, negovanim licem i vitkom figurom.

Kako su u više navrata pisali španski mediji, kraljica vodi računa šta jede, a samo jedan pogled na njene ruke otkriva da joj ni fizička aktivnost nije strana.

‒ Kraljica svakog drugog dana radi vežbe snage i svima ih preporučuje. Ako je kralj slobodan, i on joj se pridruži u teretani ‒ otkrio je jednom prilikom Letisijin lični trener Hose Ignasio Ernandes Koronado.

Osim redovnih treninga, zanosna Leticija praktikuje Perikone dijetu, popularni režima ishrane nazvan po čuvenom nutricionisti dr Nikolasu Perikoneu, čije preporuke prate Kejt Mos i Gvinet Paltrou.

„Perikone dijeta“ zasnovana je na konzumiranju ribe, kao i drugih namirnica bogatih omega-3 mastima i proteinima. Preporučuju se belanca, zeleno povrće, pasulj, mleko i mlečni proizvodi, citrusno voće, masline, paradajz, nektarine i breskve, kivi... 

PROČITAJTE JOŠ: DIJETA ZA LJUBITELJE MESA: Tanjir pun, a ishrana sagoreva kalorije i ubrzava metabolizam

Tu je i hrana koju je dr Perikone izdvojio kao vrlo poželjnu zbog visokog udela vlakana, antioksidanata i esencijalnih masnih kiselina: crni i beli luk, heljda, ječam, ljuta paprika, koštunjavo voće i semenke, plavo-zelene alge, praziluk i jogurt.

Zabranjene namirnice su hleb, testenina, pirinač, šećer, kafa, crveno meso, maslac, banane, bundeva, lubenica, šargarepa, kukuruz, krompir, kao i alkoholna pića.

Dijeta kraljice Leticije je jednostavna i delotvorna, a važno je naglasiti da tokom dana nema ni sata gladovanja. 

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas