· · Komentari: 0

Režim ishrane kog se pridržava Eva Longorija: Zahvaljujući njemu smršala je čak 20 kilograma

Holivudska glumica ističe da je najveći akcenat stavila na fizičku aktivnost

1678114645_profimedia-0760123125.jpg
Foto: Profimedia

Jedna od najlepših holivudskih glumica Eva Longorija, prošla je kroz fazu viška kilograma, ali se nedavno pojavila na društvenim mrežama sa 20 kg manje.

Eva ističe da magično rešenje ne postoji, već da je ključ u zdravom načinu života. Promenila je kompletnu ishranu i prešla na jelovnik koji se pretežno zasniva na povrću. Glumica se trudi da na njenom meniju sve bude organskog porekla, a najčešće konzumira prokelj, spanać, brokoli i slično.

Ona izbegava konzumaciju šećera i ugljenih hidrate, a jedan dan u nedelji odvaja za "cheat" dan kada dozvoli sebi da pojede malo pice ili čipsa. Kaže da slatko ne voli pa ga onda ni ne jede.

Za doručak najčešće jede kajganu od belanca i sveže voće. Za ručak ćuretinu ili piletinu i povrće kuvano na pari. Kao užinu posle ručka najčešće jede sveži krastavac začinjen sokom od limuna, krišku jabuke sa sirom ili maslacem od kikirikija, a voli da jede i jogurt od vanile. Za večeru uglavnom bira ribu i povrće na pari, a preferira i losos u kombinaciji sa šparglom.

Međutim, kako je glumica u više navrata istakla, glavni akcenat je bio na treningu, a kako je objasnila, ukoliko želite vidljive rezultate, potrebno je da vežbate makar 3 puta nedeljno, iako je idealno da to bude 5 puta. Eva je nedavno podelila i fotografiju u kupaćem kostimu, a više je nego jasno da je glumica u formi života.

Ona je svakodnevno trčala, vozila bicikl, a pilates, joga i kardio vežbe bile su neizostavne čak i kada nije išla u teretanu. Za to bi odvajala makar 20 do 30 minuta dnevno, a ukoliko bi joj vreme dozvolilo, s obzirom da ima i malo dete, nekad bi vežbanje produžila na sat vremena.

Eva inače obožava i takozvan "circus training" koji zahteva da skačete po mini trambolini, što vraća telu fleksibilnost.

Kada su u pitanju treninzi snage i jačanja zglobova i kičme, lepa glumica se trudi da vežbe ponavlja u 4, 5 setova sa po 15 ponavljanja.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.