Oglas
· · Komentari: 0

Viktorija Bekam jede ISTI OBROK svaki dan već 25 godina: "Voleo bih da proba nešto drugačije", kaže Dejvid (FOTO)

Dejvid Bekam je otkrio da je supruga Viktorija jela isti obrok svaki dan 25 godina - na njegovo veliko zaprepaštenje.

1643720693_pjimage---2022-02-01T140318.982.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ovaj 46-godišnjak je rekao da voli da isprobava hranu, ali Viktorija (47) će uvek jesti samo ribu sa roštilja i povrće kuvano na pari, priznajući da je jedini put kada je probala nešto drugo bila „jedna od njegovih omiljenih večeri“.

Govoreći o prehrambenim navikama svoje žene u podkastu, Dejvid je objasnio: „Postajem prilično emotivan u vezi sa hranom i vinom, kada jedem nešto odlično, želim da svi to probaju. Nažalost, ja sam oženjen za nekoga ko jede istu stvar poslednjih 25 godina. Od kada sam je upoznao jede samo ribu sa roštilja, povrće kuvano na pari, od toga će vrlo retko odstupiti."

Pročitajte još: JELOVNIK JELENE KARLEUŠE: Kafu nikad ne pije, a evo kako izgledaju njeni obroci (FOTO)

Nastavio je: „Verovatno jedini put kada je probala nešto što je bilo na mom tanjiru bilo je zapravo kada je bila trudna sa Harper i to je bilo nešto najneverovatnije. Bila je to jedna od mojih omiljenih večeri. Ne mogu da se setim šta je to bilo, ali znam da ga od tada nije jela.”

Viktorija je ranije otkrila da ne jede hranu kuvanu u ulju, puteru ili sosovima, i da ne jede crveno meso ili mlečne proizvode. Priznala je da je njena utešna hrana parče tosta od celog zrna sa solju, a rođendan slavi tortom od voća.

Dejvid je podelio: „Nedavno sam bio u izolaciji pet dana jer sam upravo bio u Italiji pa sam se vratio i jednog od poslednjih dana Viktorijini roditelji su imali žurku i nisam mogao da odem na nju. Dakle, svi su bili van kuće i ja sam potajno uživao. Bukvalno sam imao dva najneverovatnija komada mesa. Jedan je bio odrezak i imao sam neki engleski vagi, sipao sam jednu čašu najneverovatnijeg crnog vina kojim sam se počastio jer sam se sam radovao što ću sam gledati fudbal popodne. Pa sam postavio roštilj.”

 

Otkrivajući detaljno šta jede, Dejvid je nastavio: „Mislim da nema ništa bolje nego kada imaš vremena da sve središ. Pojeo sam finu salatu od paradajza i ljutike, meso i čašu vina i to je bio najneverovatniji obrok koji sam jeo u poslednje vreme. To su moja najneverovatnija popodneva i večeri. „Vagi je bio dosta debeo i ne volim da se hvalim, ali je bio savršeno pečen… Stavio sam ga na roštilj i pekao šest-sedam minuta sa obe strane, malo soli i malo bibera."

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas