Oglas
· · Komentari: 0
bakina kuhinja

Ovako se prave NAJUKUSNIJE PALAČINKE: Korak po korak do savršenstva (FOTO/VIDEO)

Današnji slatkiš.

1612251615_20210130_140707.jpg
Foto: Privatna arhiva
Oglas

Potrebno  je:

  • 400 ml mleka
  • 2 jaja
  • brašno
  • 1 kašika kakaa
  • ulje, malo soli
  • 1 kesa za zamrzivač

Pročitajte još: SAVRŠEN RUČAK: Danas pripremamo gulaš sa pilećom džigericom (FOTO/VIDEO)

Priprema:

Umutiti jaja, dodati malo ulja, dodati mleko. Dodavati brašno da se dobije ređe testo bez grudvica.

Foto: Privatna arhiva

Odvojiti dve kutlače u drugu činiju pa ubaciti kakao i izmutiti bez grudvicama dodati još malo testa. Sipati u podmazan tiganj jednu kutlaču testa da se malo zapeče.

Pročitajte još: ŠTRUDLICE I UŠTIPCI: Preukusna poslastica koju svi obožavamo (FOTO/VIDEO)

U kesu sipati čokoladni deo, probušiti malu rupicu na ćošku kese pa na palačinku koja se peče  praviti figure krenuti od centra ili do ivice kako vam je lakše. Čim se malo zapeče okrenuti.

Foto: Privatna arhiva

Palačinke filovati po želji. Simpatično dekorativno ukusno...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas