Oglas
· · Komentari: 0
RECEPT

PUNJENA PAPRIKA BEZ MESA: Idealan ručak za posne dane (VIDEO)

Jednostavan ručak, koji će vas sigurno oduševiti.

1636701038_paprika.jpg
Foto: Youtube printscreen/Bakina kuhinja
Oglas

Ukoliko postite, iz Bakine kuhinje stiže vam recept kojim ćete oduševiti sve one koje volite. U pitanju su punjene paprike bez mesa, za sve one koji danas poste.

Pročitajte još: KAKO SE PRAVI SITNI SIR? Gotov za 30 minuta, a ne treba vam posebna oprema (RECEPT)

Potrebno je:

3-4 krompira
8-10 paprika
1 paradajz
1 glavica crnog luka
1 šargarepa
4 čena belog luka
200 ml kuvanog paradajza
50 ml vode
2 kašike instanta od pečuraka
ulje
so biber peršunov list

Priprema:

Na ulju prpržiti seckan crni luk ili praziluk, pa dodati sitno seckanu šargarepu.   Kad se malo uprži dodati sitno seckan krompir. Pržiti par minuta. Dodati na kocne  oljušten paradajz, seckan beli luk, so biber i peršunov list. Paprike oprati izvaditi semenke . Pleh podmazati uljem pa puniti nadevom paprike i redjati. Zatvarati sa kolutovima paradajza. 

Redjati u podmazan pleh. U manju činiju sipati kuvan paradajz, dodati vodu i instat od pećuraka pa sve izmešati. Preliti preko paprika. 

Pročitajte još: RUČAK ZA 200 DINARA: Ukusna musaka koju ćete smazati sa tanjira! (RECEPT/CENOVNIK)

Malo pouljiti svaku papriku pa peći u rerni oko 40 min. na 220 stepeni C. Fantazija ukusa zaista su vrhunske...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas