Oglas
· · Komentari: 0

Ukusan i hranljiv doručak: Tiramisu sa ovsenom kašom! (VIDEO)

Ukoliko ste ljubitelj slatkog doručka, ovaj recept je definitivno za vas.

1650634509_t.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/The Green Creator
Oglas

Jednostavan, brz a veoma hranljiv! Ovaj doručak iako je sladak, on je i zdrav jer sadrži sve blagodeti ovsenih pahuljica. 

Pročitajte još: POSNI RIŽOTO sa pečurkama koji ćete obožavati! (RECEPT)

Sastojci: 

1 šolja espresa (ili instant kafe)
1/2 šolje zobi
1/2 šolje mleka po izboru
1/2 kašike javorovog sirupa
1 kašičica ekstrakta vanile
1 kašičica ekstrakta badema (opciono)

-kremasti preliv
1/3 šolje grčkog ili kokosovog jogurta
1/2 kašike javorovog sirupa
Kakao prah, za posipanje

Ostavite ovsene pahuljice u vodu ili mleko da se malo omekšaju. Pomešajte sve sastojke i stavite u činiju ili teglu. Za preliv pomešati jogurt i javorov sirup, pa kašičicu staviti na mešavinu od ovsa. Staviti u frižider preko noći. Pre serviranja pospite kakao prahom. Rezultat izgleda ovako:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas