Oglas
· · Komentari: 0
GRICKALICE

Umesto bombona: LAK recept za SLATKE BADEME koji izazivaju OSMEH na licu!

Na jesenjim vašarima sigurno posegnete za fišekom sa slatkim bademima? Zašto ne probate da ih narpavite sami?

1601024436_Depositphotos_9814488_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Bademe malo propržite na tiganju, bez ulja, vodeći računa da ne zagore.

Pročitajte još: Vreme je za DUGINU dijetu kojom se MRŠAVI 8 kilograma i jača IMUNITET

Kad zamirišu, dodajte četvrtinu potrebne količine šećera. Dok se on potpuno ne rastopi nemojte da mešate bademe, već samo povremeno protresite tiganj. Ostatak šećera ubacujte postepeno kako bi se oko badema ravnomerno stvarali slojevi.

Ne mešajte bademe dok se šećer ne rastopi.

Sada već možete varjačom da ih promešate. Kada dodate poslednju količinu šećera ne morate da čekate da se on rastopi do kraja. Na taj način se postiže kristalna struktura bombona.

Pročitajte još: Jelo će biti UKUSNIJE ako mu dodate ZAČINE na OVAJ način

Gotove bombone prebacite na metalnu tacnu da se ohlade. Preostaje vam još da razdvojite bademe koji su se spojili.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas