Oglas
· · Komentari: 0
ELEGANTNA

Gucci haljina, Hermes tašna i Louboutin cipele! MELANIJA opravdala status PRVE DAME autfitom od 22.000 dolara! (FOTO)

Supruga predsednika Dolanda Trampa, Melanija danas je glasala na biračkom mestu na Floridi i još jednom opravdala status svetske modne ikone!

1604431177_melanie.jpg
Oglas

Kada je suprug predsesnik, onda i prva dama mora postaviti standarde! Upravo ovo je moto koji je još jednom opravdala Melanija Tramp, kada se danas pojavila na glasanju za predsednika Amerike i zadala modni udarac prvim damama širom sveta apsolutno savršenim modnim odabirom koji staje "skromnih" - 22.000 dolara!

Pročitajte još: GVOZDENI ČOVEK se RASPILAVI kada vidi SIVO ČUDO! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#melaniatrump in #gucci

Objava koju deli Melania Trump (@melaniatrump.style) dana

Uvek elegantna i odmerena Melanija se jutros pojavila na biračkom mestu na Floridi u skupocenoj svilenoj Gucci haljini čija je vrednost 4.500 dolara, koja je istakla njenu savršenu figuru. Uz ovu haljinu, Melanija je ponela vrtoglavo visoke salonke u boji kože, njenog omiljenog brenda Christian Louboutin koje staju oko 500 dolara.

Pročitajte još: TRENERKE i ŠTIKLE? DA! To je POBEDNIK GODINE, a postoje TRI načina na koje se nose

Ipak, najskuplji komad na Melaniji bila je svakako platneno-kožna tašna brenda Hermes Kelly, koja košta oko 17.000 dolara.

Tako, američki mediji navode da je kompletan stajling prve dame stajao najmanje 22.000 dolara, a Melanija ga je, kao i uvek do sada ponela bez povoda za zamerku, uprkos i vetru koji se poigrao sa njenim šiškama.

Pročitajte još: Sa EPOLETAMA i naglašenim ramenima, a vratili su se i DžAKASTI. Koji ćete ODABRATI?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas