Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

Zbog greške frizera devojka ostala bez kose: "Stavila mi je hemikalije na glavu i otišla na ručak" (VIDEO)

Jedna devojka podelila je svoje bolno iskustvo iz frizerskog salona

1625669873_kosa.jpg
Foto: Tik Tok Ilustracija/ @laurajarvie3
Oglas

Laura Harvi, na društvenoj mreži Tik Tok podelila je veoma neprijatno iskustvo koje je doživela u jednom frizerskom salonu, zbog nesavesnog rada jedne žene.

Pročitajte još: Mladence POKRALA DEVERUŠA! Detalji lopovluka na svadbenom veselju kod Knića ostaviće vas BEZ TEKSTA! Policija pratila 2 traga

Ona je poverovala da je ova frizerka veoma stručna i da će joj ispuniti želju i pomoću hemijski ispraviti kosu. Radi se o procesu pomoću kog kosu možete izravnati, biće vam mekana na dodir i takva ostaje duže od sedam meseci.

Laura je odlučila da se podvrgne ovom tretmanu, ali je onda gorko zažalila. Sve je bilo u najboljem redu, dok frizerka tokom procesa nije otišla na pauzu za ručak i potpuno zaboravila na hemikalije koje je stavila svojoj mušteriji na glavu.

 

@laurajarvie3

#fyp #wakinupinthemornin #atleastshehadherfishandchips

♬ original sound - Amir Yass

- Kosa mi je bila gusta i ispravljala sam je svaki dan. Mislila sam da ću hemijskim ravnanjem naneti manje štete, nego svakodnevnim ispravljanjem. Nisam gledala na posledice, jer sam jednostavno želela samo to da uradim - objašnjava u videu 24-godišnja Laura koja još uvek nije uspela da oporavi kosu.

Dve godine traje oporavak kose 

- Došla sam u salon i sve je bilo u najboljem redu, a onda je usred tretmana, fizerka izašla na ručak. Nakon nekog vremena pola kose mi je ispalo, zajedno sa korenom - rekla je devojka u videu i pokazala gomilu kose na podu.

Pročitajte još: Žrtva, negativac, kontrolor... saznajte koji ENERGETSKI VAMPIR vas je napao i kako da se odbranite!

 

Ova nezgoda dogodila se pre dve godine. Dobila je povraćaj novca, a trebale su joj dve godine i mnogo para za perike i razne tretmane za rast kose, kako bi ujednačila obe strane glave.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas