· · Komentari: 0

Kreativni načini da vežbate i kada nemate vremena: Svaki korak je važan!

Vežbanje i fizička aktivnost su veoma bitni za celokupno zdravlje.

1646499239_107510bc93e2e0b64abe3b7b9de223259cb863e2.jpg
Foto: Deposit

Vremena nikada nema dovoljno, a čak i najkraće vežbe zahtevaju vreme da se uklope u raspored. Takođe je lako izgubiti motivaciju u toj trci, posebno ako niste otkrili vežbe koje vam najviše prijaju.

Međutim, kada nemate dovoljno vremena postoje načini koji će zameniti vežbanje, a ipak vas održiti u formi.

Vežbanje kada nemamo vremena

Rad po kući

Kućni poslovi mogu biti odličan način za sagorevanje kalorija. Usisajte, pometite, obrišite prašinu i očisitte dom. Umesto da porodične automobile odnesete u perionicu, operite ih ručno. Možete čak i da hodate u mestu dok gledate televiziju ili slušate muziku.

Pročitajte još: Zašto je dobro da uvrstimo PILATES u dnevne rutine? Trening koji poboljšava raspoloženje

Parkirajte se dalje

Provedite manje vremena tražeći parking, a više budite aktivni tako što ćete parkirati dalje (ili čak ostaviti automobil kod kuće ukoliko niste mnogo udaljeni) i hodati ili voziti bicikl do odredišta. Možda se čini da to nema veliku razliku, ali biti aktivan je ključnog značaja, piše Pinkvilla.

Iskoristite prednosti tehnologije

Postavite alarm da vas podseti da ustanete. Pored toga, zakažite termine za vežbanje u svom kalendaru i postavite digitalne podsetnike kako biste bili sigurni da ih se držite.

Pročitajte još: Ove vežbe pomažu DžENIFER ANISTON da i u šestoj deceniji izgleda kao pre 20 godina (VIDEO)

Idite stepenicama

Idite stepenicama kad god je to moguće, čak i na sprat ili dva. Uvek zapamtite da je svaki korak važan!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.