Oglas
· · Komentari: 0
KANCER

Dijeta ruskog lekara LASKINA traje 47 dana i pomaže obolelima od karcinoma

Med, maslinovo ulje i šipurak glavni su prijatelji "heljde" tokom ove dijete.

1607527679_heljda.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Izuzetno je bogata biljnim flavanoidom kvercetinom koji usporava rast tumora i zato je efikasan za prevenciju i lečenje karcinoma. Poznati ruski onkolog Vulf Laskin je smislio posebnu dijetu od heljde koja pomaže pacijentima da se izbore s rakom.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Dijeta doktora Laskina

Pola sata pre doručka: čaša prokuvane vode, u kojoj je rastvorena supena kašika plodova šipurka u prahu i čajna kašika meda.

Doručak: kaša od heljde (pola čaše sirove žitarice skuvati u vodi) sa kašikom pšeničnih mekinja i 2 supene kašike maslinovog ulja.

Jedan sat posle doručka: čaša zelenog čaja sa 7 plodova suvog grožđa.

Pola sata pre ručka: čaša vode sa medom i šipurkom u prahu.

Lako se priprema i prijatna je za jelo Foto: Piksabej

Ručak: kaša od heljde sa kašikom pšeničnih mekinja i 2 supene kašike maslinovog ulja.

Jedan sat posle ručka: čaša zelenog čaja sa 7 plodova suvog grožđa.

Pola sata pre večere: čaša vode sa medom i šipurkom u prahu.

Večera: kaša od heljde sa kašikom pšeničnih mekinja i 2 supene kašike maslinovog ulja.

Jedan sat posle večere: čaša zelenog čaja sa 7 plodova suvog grožđa.

Pročitajte još: Ruski ovseni eliksir Izotova diže iz mrtvih, a pravi se jednostavno (RECEPT)

Prva faza dijete traje 47 dana. U drugoj fazi pacijent tokom 133 dana konzumira pored heljde ovsene pahuljice, braon pirinač, morske alge, sveže voće i povrće, nemasno meso i ribu.

Dijeta se drži samo uz odobrenje lekara. Ona ne zamenjuje tretman nego se praktikuje kao dodatno sredstvo u borbi s karcinomom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas