Oglas
· · Komentari: 0

Ima 40 godina i ni gram viška: Glumica Jelena Gavrilović ima savet kako brzo da skinete 6 kilograma (FOTO)

Jelena Gavrilović važi za jednu od najlepših i najzgodnijih glumica

1678111753_slavik_menadznet_26012023_0385.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Jelena Gavrilović pleni harizmom, talentom i lepotom.Publika je pamti po ulogama u brojnim ostvarenjima poput "Ulica lipa", "Istine i laži", "Ubice mog oca", "Branilac"..

Debitantsku ulogu imala je u filmu Na lepom plavom Dunavu Darka Bajića, za koju je dobila nagradu na festivalu Filmski susreti u Nišu. Prepoznatljiva je po jednoj od glavnih uloga u filmu Srpski film Srđana Spasojevića. Pozajmila je glas Elsi u srpskoj sinhronizaciji popularnog Diznijevog animiranog filma Zaleđeno kraljevstvo iz 2013. godine, a njena izvedba pesme "Sad je kraj" iz istog filma je jedna od 25 svetski najboljih.

Devetnaestog januara proslavila je jubilarni 40. rođendan, ali uprskoh godinama nema ni gram viška. Poznata je po besprekornoj liniji, a ona je jednom prlikom otkrila da doručak nikad ne preskače:

- Doručak je najvažniji obrok, a takođe sam od lekara i nutricionista naučila da je jako bitno koje namirnice jedemo u kom periodu dana. Pijem mnogo voćnih sokova, a tokom nedelje imam obavezno jedan dan koji zovem džank dan, kada jedem sve što poželim - ispričala je za "Hello".

Ne krije da voli zdrave namirnice, a s vremena na vreme odradi detoksikaciju organizma:

- Volim zdrave namirnice. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije. Najbolje je izbeći brašno, šećer i so. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara" - otkrila je za "Stil" svojevremeno, pa dodala:

- Ne valja jesti uveče posle 7,8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni skinuće u startu već 6 kilograma - zaključila je.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas