· · Komentari: 0
DIJETA

Tri napitka koja će vam pomoći da se rešite viška kilograma

Ovi napici pored toga što će vas razbuditit, pomoći će vam i da skinete višak kilograma

1657976519_caj.jpg
Foto: unplash.com

Iako vam ovi napici neće pomoći da kilogrami sami od sebe nestanu, u kombinaciji sa zdravim načinom života, mogu vam pomoći i pogurati proces mršavljenja.

Pročitajte još: Napravite domaći dezodorans sa TRI SASTOJKA (RECEPT)

Kafa

Istraživanja su pokazala da konzumacija kafe pre treninga, daće vam dodatnu energiju, pomo
u koje ćete u tom slučaju više vežbati i automatski gubiti više kalorija.  Ipak, nikako ne smete dodavati šećer i mleko, već morate popiti striktno crnu kafu.

Obična hladna voda

Zamenite limun šakom leda – hladni napici pomoči će vašem telu da troši više energije kako bi održalo svoju normalnu temperaturu. To znači da, 2 litre hladne vode na dan mogu pomoći telu da potroši dodatnih 100 kalorija. Radite ovo svaki dan i za godinu dana možete izgubiti i to 4,5 kilograma!

Zeleni čaj

Ne samo što zeleni čaj ne sadrži nijednu kaloriju, može vam pomoći u sagorevanju masnoća i gubitku neželjenih kilograma. Pripremite svež zeleni čaj bez ikakvih dodataka. Takođe, izbegavajte i dodatke za zeleni čaj koji se mogu kupiti u prodavnicama, a koji sadrže nezdrave doze sastojaka izvučenih iz samog čaja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.