Oglas
· · Komentari: 0
rešenje

Zašto ispijanje VODE PRE SPAVANJA nije dobar izbor? U ovo vreme bi trebalo da odložimo čašu

Mnogima je navika da pre spavanja popiju čašu vode, međutim, da li je ovo najbolja odluka?

1643624882_woman-g6f3271695_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Da li i vi imate naviku da stavite čašu vode pored kreveta pre spavanja? Razmišljamo da je bolje da imamo u blizini vode ukoliko se u toku noći probudimo žedni. Ispostavilo se, međutim, da pijenje previše vode pre spavanja nije tako dobra ideja. to zapravo može da utiče na kvalitet sna.

Ali koliko je previše? I koje je tačno vreme kada treba da prekinemo?

Pročitajte još: Koji konac vodi do banane? Mozgalica deluje jednostavno, ali većina ne može da pogodi iz prve (FOTO)

Kada treba da prestanemo da pijemo vodu za bolji san?

Poslednji gutljaj vode u danu trebao bi da bude tri do četiri sata pre spavanja, osim, naravno, ukoliko treba da popijete neki lep, ali vam čak i za lek ne treba puno vode - piše Mind Body Green.
 
Savetuje se da ukoliko ste loše spavali dan započnete sa velikom čašom vode s limunom.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas