Oglas
· · Komentari: 0

Frizerka upozorava da ako ovako koristimo peškir nakon pranja kose to može da je ošteti (VIDEO)

Male rutine mogu negativno da utiču na negu kose

1664621886_35c4954bc2449a6abff32c21f7eaa8ea00405195.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Da li i vi nakon pranja kose posegnete za peškirom da je osušite? Većina ima ovakvu rutinu, ali frizeri često upozoravajud a ovo može da bude pogrešno ili bar način na koji to radimo.

Rejčel Valentin je na društvenoj mreži Tik Tok podelila snimak gde je predstavila u čemu grešimo.

Pročitajte još: Da li vaše FARMERKE vremenom puštaju boju? Ovo su TRI greške zbog kojih vam se to dešava

- Da li se pravilno sušite kosu peškirom? - postavila je pitanje frizerka i pokazala na agresivno trljanje pramenove kose između peškira. Zatim je objasnila:

- Ako kada operete kosu i osušite ovako kosu peškirom, morate prestat. Ovakvo sušenje peškirom će izazvati toliko čvorova i prouzrokovaće da se vaša kosa ošteti i lomi - savetuje Rejčel.

@rachelvalentinehair Are you towel drying correctly? #haircaretips #healthyhairtips #haircareroutine ♬ original sound - Rachel Valentine

Rejčel je tada pokazala kako treba da promenite svoju tehniku.

- Umesto toga, uzmite svoj peškir ili krpu od mikrovlakana ili majicu ili i tapkajte kosu - glasi savet frizerke.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas