Oglas
· · Komentari: 0
nokti

NAJBOLJI OBLIK NOKTIJU ako stalno koristite ruke: Sprečite lomljenje

Tredovi se menjaju, ali postoji nekoliko uobičajenih oblika noktiju koji su bezvremenski i najpraktičniji

1655106978_painting-fingernails-635261_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Svaki oblik ima prednosti i nedostatke, ali zaobljeni vrh je jedan od najboljih izbora. Ako vam je potrebno praktično rešenje, a želite uglađen izgled, ovo bi mogao da bude vaš idealan oblik.

Najbolji oblik noktiju

Okrugli oblik noktiju je zaobljen duž celog vrha i dobro funkcioniše na svim dužinama noktiju. Bez obzira na to da liu želite duže ili kraće nokte okrugli vrh je lak za korišćenje. Ono što je dobro okrugli nokti se ne lome tako lako u poređenju sa ovalnim ili šiljastim noktima. Ovalni nokti su slični okruglim noktima, ali imaju duže strane, što ih čini slabijim. Takko da, ako stalno koristite ruke i želite da izbegnete lomljenje noktiju uopšte, onda će okrugli nokti biti najbolji izbor.

Pročitajte još: ČETIRI promene u dnevnoj rutini mogu da utiču na SMANJENJE PODOČNJAKA

Kako do okruglih noktiju?

1. Pripremite nokte

Za manikir kod kuće, pripremni rad je od suštinskog značaja. Očistite nokte od ostatka laka ili prljavštine. Zapamtite da ne pritiskate previše na vrh noktiju, posebno ako su tanki.

2. Skratite nokte

Ako za početak radite sa dužim noktima, isecite nokte na željenu dužinu. Pošto je okrugli oblik jednostavniji, ne morate da ostavljate previše dodatne dužine, ali svakako ostavite malo prostora. Ne morate da sečete nokte u okruglom obliku, turpija će se pobrinuti za taj korak.

3. Turpijanje noktiju

Možete da počnete sa strane noktiju i turpijate prema centru, prebacujući se napred-nazad sa jedne strane i krećući se u istom pravcu. Neprekidno kretanje napred-nazad obezbeđuje da vaš oblik bude ujednačen.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas