Oglas
· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Ovog septembra obavezno kombinujte NARANDžASTE I PLAVE odevne komade! A evo šta je još u trendu (FOTO)

Inspiraciju uskladite sa dobrim raspoloženjem...

1631054006_Depositphotos_298529828_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Ovog septembra dozvolite raspoloženju da vas povede i birate smele komade odeće, različitih boja, koje do sada niste nosili. Vreme je da napustite dosadne kombinacije i prigrlimo novu paletu boja - Kombinacije boja od smelih zelenih nijansi do onih žutih.

Kombinacija zelene i žute, iako najviše pristaje našem letnjem raspoloženju, ova kombinacija još je efektnija tokom jeseni. Zelena i žuta boja najbolje se kombinuju uz belu košulju.

Pročitajte još: Ako ne volite da trčite vežbajte u kući: Evo 4 lakih vežbi

Takođe, kada se ukombinuju tirkizna i kraljevsko plava, outfiti odaju utisak da gledate u azurno more sa nekog Grčkog ostrva.

Možete otići i korak dalje, pa uklopiti i narandžastu i plavu, posebno tamno plavu.  Ovaj "zalazak sunca" outfit, u vama će probuditi večernje raspoloženje i smele razgovore. Nećete pogrešiti sa kombinovanjem nude nijansi cipela i asesoara.

Pročitajte još: Dijeta kojom se gube kilogrami i sprečavaju NADUTOSTi gasovi (JELOVNIK)

Kada želite ujednačen dnevni izgled izaberite nijansu bundeve košulje i tamnije farmerice.

Pogledajte najzanimljivije kombinacije i pronađite svoju za ovaj topli semptembar pred nama...

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas