Oglas
· · Komentari: 1
BJUTI SAVET

U sedmoj deceniji izgleda tako MLADOLIKO: Poznata glumica tvrdi da je tajna u preskakanju JUTARNJEG UMIVANJA

Holivudska glumica Kim Bejsinger u 68. godini ima neobične bjuti rituale koji, sudeći prema njenom izgledu, i te kako deluju.

1643831123_profimedia-0315014745.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kim Bejsinger je jedna od najlepših poznatih plavuša koja u sedmoj deceniji izgleda negovano i mladoliko. Za one koji ne znaju da ima 68 godina, ne bi joj sigurno dali preko 40.

Ova ponosna vlasnica Oskara nalazila se na 12. mestu Plejbojevog popisa najpoželjnijih žena 20. veka, a svetskim tabloidima svojevremeno je otkrila neobične, ali veoma efektne bjuti rituale uz pomoć kojih održava mladolik izgled.

Pročitajte još: "Od BABE - DEVOJKA": Novo MADONINO lice izazvalo lavinu komentara (FOTO)

Naime, poznata glumica nikada ne izlaže previše svoju kožu suncu. Takođe, ona je vegetarijanac, i svakoga izričito savetuje da ne jede meso, nikakvo i nikad.

Još jedan ritual koji je izazvao polemiku među damama jeste preskakanje jutarnjeg umivanja.

Kim se ne umiva ujutru jer kako je i sama objasnila, noću koža proizvodi kolagen koji je zaslužan za mladolikost.

Pored toga, ona barem jednom mesečno odradi piling celog tela morskom solju, a kada je šminkanje u pitanju, tajna je u umerenosti i što prirodnijem izgledu, jer se glumica vodi onom poznatom rečenicom "manje je često više".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas