Oglas
· · Komentari: 0

FRIZURA Mirke Vasiljević idealna za JESEN: Glumica uvela novi trend, da li ste dovoljno hrabri da ga isprobate? (FOTO)

Frizura koja će se dopasti svim pripadnicama lepšeg pola

1662317975_Foto-Pixabay-Printscreen-Instagram-mirkavasiljevicofficial.jpg
Foto: Pixabay, Printscreen/ Instagram - mirkavasiljevicofficial
Oglas

Mirka Vasiljević, pored toga što je poznata po glumačkim uspesima, važi za jednu od naših najlepših glumica. Veoma je atraktivna, prati modne trendove, a nedavno je odlučila da isproba novu frizuru, koja joj je prelepo stajala.

Za ovaj potez je sigurno trebalo mnogo hrabrosti, posebno jer je Mirka neko ko često nosi istu frizuru. Jedine dosadašnje promene su bile farbanje i skraćivanje krajeva. 

- Kad je reč o kosi, prilična sam kukavica, od prvog razreda osnovne škole nosim istu frizuru, razlika je samo u nijansi boje. Ponekad dođem u salon s nekom idejom, a onda se u poslednji trenutak predomislim, pa zatražim da mi samo malo skrate krajeve. Jednom mesečno odlazim na tretmane kod frizera, a kod kuće sam isprobala sve poznate recepte, uključujući maske od jaja i kokosovog ulja - rekla je glumica jednom prilikom.

Pročitajte još: Karleuša ponovo pomera GRANICE: Pevačica u najvrelijem izdanju do sad (FOTO)

Međutim, Mirka se ovog puta usudila da uradi nešto drugačije i nesvakidašnje, a frizura je naišla na mnogo pohvala, pa tako ne sumnjamo da će ove jeseni postati hit. 

 

Što se tiče nege kose, Mirka se trudi da što manje koristi fen i da gori kosu, pa se opredeljuje za prirodne preparate i uvijanje bez toplote. 

- Postoje razne metode da kosa lepo izgleda bez figara, presa i drugih alatki. Kaiš od bademantila je odličan da obavijete kosu i napravite kovrdže, ili vežem kiku pa mi bude talasasta. Takođe, izbegavam da je često sušim fenom i gorim je - otkrila je svojevremeno glumica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas