· · Komentari: 0
ZLATNI NIZ

GLAMUR IZ BAJKE: Anđelina Džoli ne prestaje da zadivljuje modnim izborima - Ovog puta ponela Valentino haljinu iz 2018. godine (FOTO)

Još jednom je pokazala da je boginja stila.

1635497677_profimedia-0639793955.jpg
FOTO: Profimedia

Nakon nedelju promovisanja novog filma, gde se iz dana u dan pojavljivala u moćnim odevnim kombinacijama (uključujući neke impresivne izbore za crveni tepih njene dece), danas je Anđelina Džoli debitovala sa još jednim izgledom koji izaziva strahopoštovanje.

Pročitajte još: ZASTAJE DAH: Anđelina Džoli ponela SEKSIPILNU mrežastu haljinu, ali su je ćerke NADMAŠILE kombinacijama, svaka u svom stilu! (FOTO)

Poput princeze

Pozirajući za poseban portret uoči londonske premijere, dobitnica Oskara, koja je sve zaslepila svojom Versaće kombinacijom u Rimu tokom vikenda – odabrala je zapanjujući model, ovog puta sa dodatnim volumenom.

Snimljena na krovu uoči projekcije u sredu uveče, sa gradskim horizontom kao pozadinom, Džoli je izgledala blistavo u arhivskoj haljini Valentino do poda (predstavljena u jesen 2018. godine).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Film ve Diziler (@filmoodu)

Dizajnirana od strane Džejsona Boldena, izgled je napravljen od metalik-zlatnog brokata, sa ručno prošivenim čipkastim lišćem preko prsluka sa visokim vratom. Ona možda glumi Marvelovog superheroja, ali Anđelina je pružila pravi glamur Diznijeve princeze u haljini sa punom suknjom iz bajke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.