Oglas
· · Komentari: 0

Kako Dženfer Lopez ide u teretanu? Sportski komplet i tašna koja vredi nekoliko hiljada dolara (FOTO)

Dženifer Lopez često posećuje teretanu

1689424814_5297bd00ffffc175958b62b10c066ba1d4c3b56c.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kako bi bila uspešna i glumica i pevačica, Dženifer Lopez je posvećena održavanju kondicije.

Tako je i sada fotografisana prilikom izlaska iz teretane u Los Anđelesu. Neobično je videti Dženifer u sportskoj garderobi i patikama, s obzirom na to da je uglavnom viđamo u elegantnim modnim kombinacijama i visokim potpeticama koje obožava.

Sada je nosila crne helanke i crni top koji je pokazao njene zategnute trbušne mišiće, koji dokazuju koliko je posvećena treninzima.

Dugačku kosu je skupila u razbarušenu punđu, a pogled je sakrila iz naočara za sunce. Dženifer ipak od jednog komada nije odustala, iako je krenula na trening - u ruci nosi čuvenu Hermes Birkin torbu koja se čeka i po nekoliko meseci, a košta hiljade dolara.

Foto: profimedia

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas