· · Komentari: 0
SAVETI

Kim Kardašijan savetuje kako da izgledate kao da ste "okupani suncem" za samo nekoliko minuta (FOTO)

Leto se polako bliži, a ono što svaka dama želi jeste da ima preplanuli ten. Evo kako to radi Kim Kardašijan. Primenite ove korisne savete.

1615972121_Kim-Kardasian.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / kimkardashian

Ne možemo ni da zamislimo koliko je kraljici konturisanja, Kim Kardašijan, potrebno da se ujutru kompletno spremi, ali sve je lakše kada pored sebe imate vojsku šminkera, stilista i stručnjaka za kosu.

Međutim, poznato je da se Kim veoma često šminka sama i na društvenim mrežama i svojoj službenoj stranici deli bjuti trikove od kojih su neki prilično čudni, ali genijalni.

Pročitajte još: Potrošila MILION FUNTI želeći da liči na Kim Kardašijan: Da li je influenserka iz Londona u tome i uspela? (FOTO)

Kim je važno da joj koža sjaji zdravim sjajem, a to, osim odgovarajućom preparativnom kozmetikom, postiže i stavljanjem hajlajtera na neuobičajena mesta.

NJen brzinski trik je "hajlajt tela" kako bi istakla određene njegove delove i delovala oblikovano. 

Za razliku od telesnog konturisanja koje može da traje jako dugo, naglašavanje hajlajterom traje samo minut i stvara potpuno drgačiji utisak, pogotovo u hladnijim danima i mesecima kada teže postižemo efekt "okupanosti" suncem.

Pročitajte još: PRIRODNA LEPOTA?! Da li biste prepoznali SOFIJU MILOŠEVIĆ kao foto modela (FOTO)

Kim je otkrila da osvetljava kolena, bedra i lopatice, što joj daje prirodni sjaj čak i na kameri. 

Naglašavanje nogu, kaže Kim, stvara utisak definiranih i skladnih mišića. Za hajlajt tela koristi veliku pahuljastu četku kako bi sve bilo što prirodnije i nenapadno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.