· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Kraljica Elizabeta je smislila OSVETU: Uvrediće Megan Markl i princa Harija bez oduzimanja titula!

Kraljica Elizabeta ima plan koji će duboko pogoditi Megan Markl i princa Harija.

1627457633_britishmonarh.PNG
Foto: Instagram/ screenshot british.monarch

Kraljica Elizabeta je smislila plan kojim će se osvetiti Megan Markl i princa Harija, a to će biti nešto gore od oduzimanja titula.

Pročitajte još: Najbogatije dete na svetu u majici od 1000 dinara: Kejt Midlton ne troši mnogo (FOTO)

Zadržali su titulu Saseks i to je sve

Od kada su Megan Markl i princ Hari napsutili kraljevsku kuću izgubili su rpavo da koriste reč "kraljevski". Oni su zadržali titule vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, a Hari se i dalje potpisuje kao princ. Ipak, oni i dalje koriste sve moguće privilegije koje im donose titule kako bi zaradili novac.

Kraljica je smislila gori plan od oduzimanja titula Megan i Hariju

- Kraljica Elizabeta ih ignoriše i to je najveća kazna za njih dvoje - kaže Ingrid Sevard, kraljevski ekspert.

Kao što su svi očekivali, Megan Markl je uvređena što mala Lilibet Dijana neće biti krštena u Vindzoru.

Oduzete titule
Već im je ukinula HRH titule (njihova visočanstva) , ni Hari više nema titulu kraljevskog oficira, RAF-a i Kraljevske mornarice. Hari više nije zaštitnik engleskog ragbija. Ni Megan Markl nije zaštitnik Nacionalnog kraljevskog pozorišta i ASocijacije komonvelt univeziteta.

Pročtiajte još: BRUKA: Brat Megan Markl ulazi u rijaliti! Sa njim je i bivši očuh Kim Kardašijan

Kraljica Elizabeta će ih uvrediti Megan Markl

Sevard misli da kraljica Elizabeta neće oduzeti titule Megan Markl i princu Hariju, ali će uraditi nešto još uvredljivije za njih.

Proslava jubileja biće događaj godine

- Ukoliko ih isključi iz proslave jubileja koji slavi naredne godine to će biti strašnije nego da im oduzme titule - ističeSevard.

Megan Markl je već bila uvređena i što mala Lilibet dva meseca posle rođenja nije upisala u listu naslednika krune, što je posle pisanja medija i ispravljeno.

Pročitajte još: Kejt Midlton i Vilijam sve vreme šalju TAJNE poruke Megan Markl i Hariju (FOTO)

Megan Markl i princ Hari su govorilli u intervjuu Opri Vinfri šta misle o gubitku titula. Megan je tom prilikom istakla da njihov sin Arči nije dobio kraljevsku titulu, što je značilo da mu kruna više neće plaćati obezbeđenje.

- Nisu želeli da rodim princa ili princezu i dok sam bila trudna nekoliko puta smo razgovarali o obezbeđenju, ali nisu o tome brinuli - rekla je Megan.

Pročitajte još: Zašto KRALJICA ELIZABETA nikada nije išla u školu?

Megan Markl je tada rekla i da nikada nije bila opčinjena krunom i luksuzom, nego da joj je smao bilo važno da postane mama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.