Oglas
· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Kraljica Elizabeta obožava ovo jelo, a često je i na našem meniju

Kraljica Elizabeta toplije mesece provodi u Balmoralu kada se menja i njen način ishrane.

1629536053_e3d43f7b923f0d246bef92be2a8e0a3268d4631c.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Gde boravi kraljica Elizabeta?

Kada kraljica boravi u svojoj londonskoj rezidenciji u Bakingmskoj palati ili vikendici u zamku Vindsor, kaže se da jede tri obroka dnevno sa popodnevnim čajem. Međutim, tokom letnjih meseci, boravi u bškotskom domu Balmoral gde uživa u mnogo opuštenijem i neformalnijem tempu života - a to se odnosi i na njene prehrambene navike.

Pročitajte još: Nikol Kidman uvredila Kineze: Stanovnici Hong Konga šokirani!

Ove godine, započela je godišnji boravak u Balmoralu krajem jula, što je bez sumnje dobrodošla pauza nakon teške godine i gubitka supruga, princa Filipa. Imanje se prostire na 50 000 hektara, a poznato je da kraljica uživa u  obrocima na otvorenom u svom prelepom okruženju, od porodičnih izleta do večernjih roštilja, piše britanski Hello.

Nekadašnji kraljevski kuvar Daren McGradi, koji je 11 godina radio za kraljicu, rekao je da je za prvo jelo volela je paštetu, dimljeni losos, pastrmku ili skušu.

Pročitajte još: Barbara Strejsend napala Ledi Gagu: Nisi originalna! Postoji veća zvezda od tebe!

Princ Filip bio je poznat kao kralj roštilja i obožavao je roštiljanje u Balmoralu.

Kuvar ističe i da je kraljica Elizabeta veiki ljubitelj ribe i krompira.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas