Oglas
· · Komentari: 0
stil

KRALJICA LETICIJA objasnila kako možemo da nosimo KOŽNE PANTALONE NA PROLEĆE: Odlučila se za upečtaljivu boju (FOTO)

Kraljica Leticija je uvek u koraku sa modom

1676726831_profimedia-0756232190.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Videli smo je u kožnim suknjama, haljinama i sakoima, ali sada je svojoj kolekciji dodala i upečatljiv par kožnih pantalona.

Španska kraljica Leticija izgledala je glamurozno u crvenim komadima odeće od glave do pete. Ispoštovala je pravilo mode i izabrala nekoliko različitih nijansi crvene kako bi celokupan izgled bio odlično usklađen.

Interesantan je način na koji Leticija bira stajlinge za pojavljvljivanja. Uspeva da odgovori svakom pojavljivanju i uklopi trendove uz zvanična javna pojavljivanja. Kožne crvene pantalone uklopila je uz jednostavni džemper slične nijanse i bordo salonke.

Kosu je pustila da pada u blagim uvojcima, a na licu ima vrlo malo šminke po čemu je i prepoznatljiva.

Foto: profimedia

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas