Oglas
· · Komentari: 0

Megan Markl otkrila tajnu savršene linije: Ovo je jelovnik vojvotkinje od Saseksa

Jelovnik lepe vojvotkinje

1654676146_megan.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Megan Markl je visoka 171 cm i ima samo 50 kg. Za idealnu figuru ona vežba jogu i hrani se uvek isto. Međutim, često se počasti čašom vina i omiljenim pomfritom. Kako joj onda uspeva da uvek zadrži istu kilažu?

Pročitajte još: Kombinezon koji ćete želeti da imate u ormaru: Jelena Rozga ponela autfit koji odgovara ukusu svake žene (FOTO)

Sasvim sigurno, Megan Markl podržava i praktikuje zdrav način života, trenira, vežba jogu, ali joj u održavanju vitke linije ipak najviše pomaže ishrana.

Pravilo kog se drži i koje joj odgovara je to da odmah nakon buđenja, pije čašu tople vode sa limunom. Pomaže telu da se probudi i napuni energijom. Ovaj standardni ritual, svakodnevno obavljaju mnoge holivudske poznate ličnosti.

Megan nikad ne zanemaruje doručak. Za ručak, ona jede salatu i malo proteina, meso, riba, roštilj bez ulja, a za večeru – pastu ili biftek sa sosom od tikvica s niskim sadržajem kalorija.

Inače, Meghan kaže da voli da kuva i da za svoju redovnu večeru ima poseban recept: Tikvice fino seče na kockice i zagrejane u tiganju, bez ulja. Kada se tikvice proprže i postanu mekane uključite blender i dobićete sos koji je dobro iskombinovati sa svim proizvodima ili pojedinačno jesti kao zasebno jelo.

Dnevni meni:

Doručak: Ovsena kaša sa bananom i medom ili javorovim sirupom ili puding sa čia semenkama

Ručak: Salata od povrća i komad ribe (meso) ili pasulj

Užina: Jedna zelena jabuka, bademi ili povrće i voće

Večera: Testenine sa tikvicama i parmezanom i čaša crvenog vina

U njenom frižideru uvek se nalaze humus, šargarepa, pahuljice, bademovo mleko i piletina. Međutim, kada joj dođu prijatelji uživa u pomfritu u neograničenim količinama i morskim plodovima, a takođe pije i milkšejk. To se retko, ali ipak dešava.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas