Oglas
· · Komentari: 1

Nataša Ninković bez truke šminke: Glumica ponosna na sve svoje nesavršenosti (FOTO)

Nataša ne krije svoj prirodni izgled

1657101836_UntitledmNMnnmm.png
Foto: Printscreen/ Instagram - natasaninkovic
Oglas

Nataša Ninković je na glumačkoj sceni skoro tri decenije. Ona je svoj talenat pokazala još kao veoma mlada. Obeležila je domaću kinematografiju kako svojim mnogobrojnim ulogama, tako i svojom lepotom. Ona ima posebne crte lica koje su svakako nešto po čemu se ona ističe.

Pročitajte još: OTKRIVENA TAJNA: Jedna od najvećih hitova Silvane Armenulić, bio je namenjen OVOJ pevačici

Iako se približila pedesetoj godini života, ona ima posebnu energiju kojom zrači i koja je podmlađuje. Svoj mladalački duh duguje glumi i porodici. Ona je dosta puta u medijima rekla da su ova dva faktora najviše zaslužna za njene uspehe i izgled.

Foto: Instagram

Ona je uvek bila žena sa stilom, koja je svojom pojavom privlačila mnogo pažnje, pa je svojim poslednjim pojavljivanjem iznenadila sve prisutne. Došla je bez trunke šminke na promociju nastavka serije u kojoj igra. Ovaj hrabar potez je oduševio mnoge, a komentari su bili pozitivni jer je glumica i bez trunke šminke veoma lepa i privlačna. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas