· · Komentari: 0

Nije samo od starosti: Otkriveno od čega je umrla kraljica ELIZABETA

Nije želela da javnost sazna

1669462010_kraljica-elizabeta.jpg
Foto: Profimedia

U zvaničnim informacijama koji su objavljeni nakon njene smrti, kraljica Elizabeta Druga, preminula je od starosti u 96. godii. Ipak, prijatelj princa Filipa, Glis Brandreht u svojoj najnovijoj knjizi "Elizabeta: Intimni portret", otkriva da je zapravo kraljica umrla od retkog oblika raka kostiju.

Pročitajte još: NAJTUŽNIJA PRINCEZA vodi borbu sa depresijom: "Oči su joj pune tuge"

- Čuo sam da kraljica ima karcinom koštane srži, što bi moglo da objasni zašto je bila stalno umorna i imala problema da se kreće u poslednjoj godini života. Najčešći simptom ove bolesti je upravo bol u kostima, posebno u karlici i leđima. Ova bolest najčešće pogađa starije osobe - rekao je on.

Iako se svuda uzrok smrtni navodi da je starost i kraljičin biograf tvrdi da je Elizabeta često imala periode kada se osećala veoma slabo. Uprkos iznemoglosti, odlučila je danastavi sa svojim dužnostima, nakon smrti supruga Filipa.

- Moj muž to ne bi odobrio -  govorila je Elizabeta.

Kraljica Elizabeta II, preminula je 8. septembra u zamku Balmoral u Škotskoj. Sahranjena je u kapeli svetog Đorđa u Vindzoru, gde počiva pored svog muža princa, Filipa, i roditelja.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.