· · Komentari: 0

Šta se desilo sa KOSOM ANĐELINE DžOLI? Niko ne može da veruje da je holivudska zvezda ponela ovakvu nadogradnju (FOTO)

Kosa Anđelina Džoli opisana je kao "katastrofa".

1635233534_profimedia-0639818180.jpg
Foto: Profimedia

Anđelina Džoli vreme provodi u Rimu gde se održava Filmski festival. Pojavljivanjem na crvenom tepihu privukla je svu pažnju što svojom pojavom, što prisustvom njene dece, ali jedan detalj dobio je mnogo negativnih komentara.

Siva Versace haljina sa premijere filma "Eternals", u kome ima jednu od glavnih uloga, dobila je sve pozitivne kritike. Međutim, svet kritikuje njenu firzuru i ne može da veruje da je slavna holivudska zvezda dozvolila da ima ovakvu kosu.

Foto: profimedia

Slavna 46-godišnjakinja ponela je dugačke ekstenzije, koje pre nismo imali prilike da vidimo na njenoj kosi ili su bar bile tako dobro urađene da se nisu primetile.

Foto: profimedia

Nadogradnja toliko "upada u oči" i izgleda izuzetno veštačko. Možda je Anđelina samo želela dužinu kose kao nekada, ali to nije uspela da postigne na efekto pozitivan način. Razlika između nadograđene kose i njene prirodne je ogromna, umesto da izgleda sjedinjeno, dobila je dva jasno vidljiva nivoa kose.

Da li je ovo namerno ili slučajno, nismo sigurni.

Foto: profimedia

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.