Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИТКА ЛИНИЈА

Најјефтинији и најефикаснији напитак за МРШАВЉЕЊЕ који се прави од само ЈЕДНОГ САСТОЈКА

Доведите линију до савршенства.

1628944423_top-view-1248950_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Овај напитак ефектно топи килограме, а за његову припрему биће вам потребно само једно поврће, и то купус. Конзумирање овог поврћа било сировог, киселог или расола, има много позитивних утицаја на наше тело.

Прочитајте још: Дијета Милице Павловић коју ће обожавати СВЕ ЖЕНЕ: Можете изгубити чак 10 килограма, а НЕЋЕТЕ ГЛАДОВАТИ

Купус садржи бројне бенефите, попут велике количине витамина Ц, витамина К, мангана, фолне киселине и мање количину витамина Б6, калцијума, калијума и тиамина, те се сматра правим еликсиром здравља и доброг изгледа.

Сок од купуса је изразито богат витамином Ц и бета-каротином. Његовом конзумацијом уносимо у организам и фолну киселину, витамин Б1, Б6, тиамин. 

У народној медицини сок од купуса користи се и за желудац, посебно ако имате проблема са гурушицом.

Купус садржи калорије у малој количини. Насупрот томе, богат је влакнима, а чак до 92 посто његовог садржаја је вода.

Како се прави сок од купуса?

Сок од купуса такође садржи компоненте које помажу сагоревању вишка масти у телу. Многе студије су доказале да повећана употреба сока од купуса смањује ризик од гојазности, дијабетеса, срчаних обољења и укупне смртности, али и побољшава квалитет коже, енергију и подстиче здраво мршављење.

Потребно је само да листове купуса уситните у блендеру и исцедите сок кроз газу.

Пијте трећину сока пола сада пре оброка, а можете га помешати са соком од лимуна, цвекле или шаргарепе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas