Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Ову НАМИРНИЦУ већина људи додаје у кајгану, а то никако не бисте смели да радите

Кајгана је један од најомиљенијих јутарњих оброка, а намирница коју већина људи додаје је потпуно погрешна

1622454861_kahgana-1.jpg
Фото: Депоситпхото
Oglas

Доручак је најважнији оброк у току дана, а ти оброци најчешће садрже јаја. Ако сте од оних особа које додају млеко у кајгану, саветујемо вам да одмах престанете са тим.

Прочитајте још: МЛИНЦИ СА ПИЛЕТИНОМ: Укусан ручак према старом рецепту

У истраживањима које је урадио "Буззфеед", испоставило се да више од 60 посто људи, додаје млеко у јаја, јер то разређује њихов укус и чини их гумираним. Један од најбољих кувара каже да уколико волите тако, наставите да додајте млеко, али уколико желите да имате прави укусан доручак, најбоље је да додате путер.

- За мене је путер право решење. Пре него што ставите јаја, проверите да ли је маслац златне боје. Наставите да мешате на тихој ватри и потрудите се да не буде браон. Лук Селби тврди да је стављање млека у јаја, велики грех, јер их чини превише влажним и немају прави укус хране.

Фото: Деспоситос

Ипак, Лаиса Кејси која је такође љубитељ масних јаја, каже да додавање млека у праху подиже јаја на потпуно нови ниво.

- Иако нисам љубитељ млека, млеко у праху је сасвим друга ствар. Овај савет сам добила од једног врхунског кувара из познатог ресторана. Умутите кашичицу млека у праху са јајима и резултат ће бити чудесан. Добијате умак налик сиру. У ствари, млеко у праху може да побољша мноштво јела ... од сладоледа до пецива и соса од маслачка - рекла је критичарка хране.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas