Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сваки дан намазан

Још од када се појавила, већ од првог залогаја, Carnexova паштета освојила је посебно место међу љубитељима сласних залогаја, а због јединственог пуног укуса и данас је омиљени производ љубитеља паштета. Она је прави доказ да је Carnex неприкосновен у креирању производа који увек освајају потрошаче.

1700843014_Carnex-PILECA-bilbord-4x3-fotka-SMALL--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Carnex је креирао низ сада већ добро познатих линија паштета различитог укуса, у жељи да свим потрошачима понуди разноликост. Осим омиљене »краљице укуса«, јетрене паштете, Carnex има велики избор паштета од различитих врста меса од којих свако може да пронађе укус по своме.

Живинске паштете су одличан избор за све који воле лагане залогаје.

Баш због тога су Carnex Пилећа паштета и Carnex Пилећа пикант паштета одличан избор за доручак и слажу се са свим комбинацијама по твојој жељи и инспирацији. Савршено ће се уклопити у причу са сиром, поврћем, уз јаја, печурке, маслине, киселе краставце, али и орашасте плодове...Сваког јутра ће цела породица уживати у храњивим и занимљивим залогајима. Само пусти машти на вољу и уживај у лаганом, али богатом укусу.

Carnex Пилећа паштета, као и Пилећа пикант паштета су без адитива, без појачивача ароме, без вештачких боја и садрже 100% пилеће месо.

Пилећа паштета иако благог укуса, који наше непце одмах препознаје, носи јединствену пуноћу и сласт, баш због специфичне Carnexove рецептуре. За доручак спремна на било ком парчету хлеба, па чак и на двопеку пружиће посебан ужитак.

Само мало јачег укуса је Carnex пилећа пикант паштета, обогаћена пикантним зачинима, који увек инспиришу и отварају још једну димензију укуса коју свако од нас још може да надогради свежим поврћем, сиром или кселим краставцима и маслином, или само чашом јогурта.

Ујутру доручак, у подне ужина, на крају дана вечера, увек и свуда те уз Carnex прати инспирација, и сваки залогај пробуди добар осећај. Са Carnex Живинским паштетама имаш увек нов изазов да припремиш своје оригинално, уживање где год и како год хоћеш!

Нека сваки твој дан буде намазан!

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas