Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пиће које не бисте требали да наручујете у кафићу - ПУНО ЈЕ БАКТЕРИЈА!

Пића која бисте желели да избегнете следећи пут кад будете наручивали.

1643124590_drink-gf5fd68feb_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Научите која пића никако не треба да наручујете како бисте избегли ризичан контакт са бактеријама.

Овим не желимо да кажемо да следећи пут када седнете у кафић треба да понесете сопствена хигијенска средства, већ једноставно треба да научите која пића никако не треба да наручујете како бисте избегли ризичан контакт са бактеријама.

Једно истраживање је показало да у пићу које сви наручујемо крије највише бактерија, а то је чаша воде или газирани сок са кришком лимуна. Истраживачи су тестирали 76 кришака лимуна из 21 ресторана и открили су да је 70 одсто, односно 53 кришки заражено бактеријама.

Прочитајте још: Мањак МАГНЕЗИЈУМА одражава се на стање мозга, срца и мишица - како га НАДОКНАДИТИ?

Иако ово није најобухватније истраживање на ову тему и сами можете да приметите да је кришка лимуна коју добијате у чаши већ унапред исечена, а да се те воћкице држе у пластичним посудама на собној температури што је иделано окружење за бактерије.

Истраживање није јасно открило извор ових бактерија, али је открило да ове бактерије не могу да преживе и размножавају се у алкохолним пићима.

(Србија Данас)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas