Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТНЕ НАВИКЕ

Уместо КАФЕ овог јутра одлучите се за један од ова ТРИ ЗДРАВА НАПИТКА

Са променама који ће побољшати ваш живот крените већ данас

1618177222_Depositphotos_186224874_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Бројна истраживања показују да кафа не може трајно нашкодити здрављу нашег организма. Ипак, у сваком случају алтернатива овом јутарњем напитку могу бити и здрави напици који имају исте и још боље ефекте у односну на оно што нам пружа кофеин из кафе.

Зелени чај представља одличну замену шољици црне кафе за којом многи посежу одмах након буђења, јер им одговара кофеин, али он није једини напитак који успешно мења кафу...

Прочитајте још: Несаница је знак гриже савести, а лечи се веома једноставно

Алтернативна медицина предност ће дати течностима које ће на природан начин деловати на систем органа за варење и чишћење токсина из организма. Доносимо вам три напитка којима можете заменити јутарњу кафу.

Чаша млаке воде са лимуном

Све више особа постаје свесно добробити овог природног напитка који веома брзо делује на систем органа за варење, а осим тога и допринети здрављу организма на много других начина. 

Прочитајте још: Пече вас језик: Није безазлено, ево зашто би требало да посетите лекара

Захваљујући лимуну, овај напитак је богат витамином Ц који је одличан за јачање имунитета. Поред тога, делује као антиоксиданс, помаже у прочишћивању коже и скидању вишка килограма, а уједно доприноси свежијем даху. Рецепт је веома једноставан- у чашу налијте млаку воду, додајте један цеђени лимун, промешајте и попијте.

Напитак од маслиновог уља и лимуна

Кашику маслиновог уља помешајте са кашиком лимуна и попијте. Промене ћете видети на свом изгледу, нивоу енергије и целокупоном стању организма

Јетра је орган од велике важности за наш организам јер осим што прочишћава крв и елиминише токсине, она помаже и у јачању организма. Дакле, слободно можемо рећи да је здрава јетра један од предуслова за здравље, виталност, енергију и леп изглед.

Прочитајте још: Педијатар Миловановић: Стомачни вирус је најопаснији код предшколаца, а бебе одмах водите у болницу

Како би јетра била здрава, потребно је радити на њеном прочишћавању, а у томе ће вам управо помоћи овај коктел. Кашику маслиновог уља помешајте са кашиком лимуна и попијте. Промене ћете видети на свом изгледу, нивоу енергије и целокупоном стању организма.

Зелени чај

Прочитајте још: ПАРФЕМ није само да лепо миришете, он буди УСПОМЕНЕ и има још НЕВЕРОВАТНИХ предности

Зелени чај представља одличну замену шољици црне кафе за којом многи посежу одмах након буђења, јер им одговара кофеин. Међутим, кофеина има и у зеленом чају, али уз то садржи и читав низ састојака који имају учинковите резултате на здравље. Зелени чај је снажан антиоксиданс, јача срце и крвни систем, убрзава метаболизам, регулише ниво шећера у крви, те има читав низ других предности.

Рецепт је једноставан, кашичицу зеленог чаја ставите у шољицу воде температуре од око 70 степени и оставите да одстоји једно три минута. Пијте без шећера.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas