· · Komentari: 0
DORUČAK

Nećete mu odoleti: Tost sa trešnjama (FOTO)

Mnogi nemaju inspiraciju šta bi jeli za doručak, pa linijom manjeg otpora svrate do pekare.

spanacTresnje.jpg
Foto: A. M.

Sto grama svežih trešanja sadrže samo 30 kalorija. Obiluju su antioksidantima, pomažu izbacivanje vode iz organizma i ne sadrže masti. Sve preporuke su na strani ovog voća. Pošto sezona trešanja kratko traje treba ih jesti u što većoj količini - sveže, u kolačima, ali i u sendiču!

Pročitaje još: Zdravlje na tanjiru: Paradajz punjen IZNENAĐENJEM

Gotov sendvič Foto: A. M.

Sastojci:

  • šaka trešanja
  • ražani hleb
  • kozji sir
  • maslinovo ulje

Priprema:

Ražani hleb se namaže kozjim (ili krem) sirom. Šaka trešanja se očisti od koštica i kratko se na maslinovom ulju proprži u tiganju. Trešnje se naređaju preko kozjeg sira i doručak je gotov.

Pročitaje još: Za 20 MINUTA napravite SOČNE kolačiće od šake TREŠNJA (Foto)

Bebi spanać je neutralnog ukusa i fantastično se slaže sa jagodama i trešnjama. To je jeoš jedan zdrav sastojak za doručak koji će čoveku pružiti energiju do ručka.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.