Oglas
· · Komentari: 0
SPAVANJE

Umorni ste i spava vam se? Dajemo odgovor: Da li je moguće preko vikenda nadoknaditi PREMALO SPAVANJA tokom nedelje?

Večita rasprava.

1599381287_woman-2197947_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Postavlja se pitanje može li 12 sati spavanja, od petka do subote ili od subote do nedelje, zaista da nadoknadi nedostatak sna koji ste „proizveli“ tokom nedelje, gledajući omiljene serije noću i posledično spavajući samo 4 sata?

Nažalost, moramo vas razočarati, jer ne možete nadoknaditi premalo sna. Spavanje nije poput bankovnog računa da možete da odete u minus i pokrijete ga kasnije. Mozak nema ovu sposobnost da nedostatak sna nadoknadi kasnije.

Foto: Piksabej

Pročitajte još: Prate ga NESANICA, visok pritisak, ŠEĆER, problemi sa stolicom, a SRBI su spremni dugo da ga trpe

Ali kako onda uopšte možete da se osigurate da ćete uvek dobro spavati?

Svakog jutra pokušajte da se probudite u isto vreme bez obzira kada ste ustali dan ranije.

Pročitajte još: Puše E-cigarete i misle da NE PUŠE, a ovaj podatak će ih PRESTRAVITI

I da, to važi i za vikend. Na ovaj način održavate vaš telesni sat konstantnim, što čini mnogo veću verovatnoću da ćete sledeće noći otići u krevet i zapravo se dobro naspavati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas