Oglas
· · Komentari: 0

Brišete peškirom lice nakon umivanja: Devojka je uradila eksperiment i videla kako izgleda nakon nedelju dana korišćenja (VIDEO)

Peškiri za lice sastavni su deo skoro svakog kupatila.

1633108921_Depositphotos_26398683_S.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Nakon umivanja lice brišemo peškirom, a prema navici obično ga zamenimo nakon nekoliko dana.

Jedna korisnica društvene mreže Tik Tok upozorila je na to da je peškir kojim brišemo lice znatno prljaviji nego što smo mislili.

Nakon što je peškir koristila nekoliko dana odlučila je da uradi mali eksperiment. Potopila je peškir, dodala vodi belo sirće i sodu bikarbonu, a onda sačekaa dva sata. Voda je dobila smeđu boju.

U poslednje vreme dermatolozi sve više savetuju da lice brišemo jednokratnim pamučnim peškirima, odnosno ubrusima.

 

@cleanskinclub

Why you shouldn’t dry your face with a bath towel… 🤢 Like for Part 2! #skincaretiktok #skincareroutine #skincare101 #skincaretips

♬ Sunny Day - Ted Fresco
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas