Oglas
· · Komentari: 0
OSVEŽAVAJUĆE

Domaći sladoled bez MLEKA i ŠEĆERA: Potrebni su vam samo voće, med i voda (RECEPT)

Ovo je idealna poslastica kao ste na dijeti.

1625915087_ice-cream-2202605_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Sladoled je omiljena letnja poslastica, i baš zbog toga što se tokom leta jede u velikim količinama, treba voditi računa o njegovim sastojcima.

Domaći sladoledi su zdraviji od kupovnih, a uz kombinaciju pravih sastojaka, mogu biti i ukusniji.

Pročitajte još:

Ovaj domaći sladoled ima minimalni broj kalorija, jer u njegovim sastojcima nema mleka, a ni šećera, a zbog prave kombinacije voća i meda i te kako je sladak.

Koristite tri različita voća, i imaćete tri različita ukusa.

Sastojci:

1 banana

5-6 jagoda

2 kivija ili 2 limuna (bitno je da je voće kiselkasto)

kašičica meda

tri kašike vode

Priprema:

Oljuštite kivi ili limun, pa ga izmiksirajte sa jednom kašikom vode i kašičicom meda.

Prelijte smesu u modlice za sladoled, i stavite u zamrzivač, i prvi ukus sladoleda je gotov.

Sladoled s bananomi jagodama pripremite na isti način, samo što u njih ne morate stavljati med, već samo vodu, zato što su banana i jagode dovoljno slatke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas