Oglas
· · Komentari: 0
HOLESTEROL

Samo analiza krvi pokazuje da imate ovu BOLEST, a leči je RAKIJA!

Lincura je zakonom zaštićena biljka, a leči opasnu bolest.

1610123329_Depositphotos_363372854_l-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

I ljudima koji ne znaju mnogo o medicini dobro je poznato da nije dobro imati visok holesterol u krvi. Posotji nekoliko vrsta bolesti koje izaziva visok nivo masnoća u krvi.

Kada je visok?
Ukoliko je nivo holesterola iznad 240 mg/dl - znači da je visok. Prvo probajte da ga spustite ishranom.

Pročitajte još: Vreme obroka je bitno koliko i namirnice koje jedemo

Na početku bolesti visoki trigliceridi se mogu videti samo u laboratorijskim analizama. Ako imate povišene masnoće u krvi probajte da problem regulišete ishranom i prirodnim putem.

U flašu vode dodajte 30 g rendanog korena lincure. Ostavite da odstoji 10 dana. Procedite, pa pijte čašicu do dve dnevno.

Pročitajte još:  Previše ste popili i pojeli? Nutricionista savetuje DVA proverena recepta

Od pomoći može da bude i čaj od lista koprive, ulje kikirikija kao začin svežoj salati, dok bi samleveno seme koprive trebalo pomešati sa medom i uzimati po kašičicu ujutru. U fitoterapiji protiv masnoća korisne su i biljke bela boca i resnik.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas