· · Komentari: 0
JEDNOSTAVAN FITNES

Četiri lake vežbe za zategnuto CELO TELO koje možete praktikovati u predsoblju (VIDEO)

Pokrenite se već danas!

1636672156_shutterstock_1590945949.jpg
Foto: Shutterstock

Sve što ženama treba je zategnut stomak, zategnuta i podignuta zadnjica, jaki bicepsi i zategnute noge. Naravno, sveovo čini se kao gotovo nemoguća misija osim ukoliko nekoliko sati svakodnevno ne provodite u teretani.

Pročitajte još: STAV ŠMEKERA: Da li prepoznajete glumačku legendu? 80-ih je plenio svojom harizmom, a devojke su LUDELE ZA NJIM (FOTO)

Donosimo vam četiri jednostavne vežbe koje preporučuje jedna od najpoznatijih fitnes instruktorki na svetu, a koja svakonevno ženama deli savete i pokazuje kako da vežbe pravilno izvodimo u svom domu. Sve što vam je potrebno jeste 15 minuta svake večeri koje ćete posvetiti sebi i svom dobrom izgledu i rezultati neće izostati.

Pročitajte još: Udaću se jedino za vojvodu Marka Miljanova: Kako se Stefanija zaljubila u duplo starijeg udovca i zaprosila ga

Pogledajte video zapise i pripremite se za vežbice, koje će napraviti čuda od vašeg izgleda i zategnite mišiće brzo i lako.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.