· · Komentari: 0
SPAVANJE

Potrebno je samo da izbrojite do TRI: Jednostavna, a moćna vežba disanja protiv NESANICE

Ova vežba naziva se "valcer za disanje".

1637076978_shutterstock_1275748180.jpg
Foto: Sutterstock

Meditacija je poznata kao efikasan način opuštanja tela i vraćanja u sadašnji trenutak. Uz ovu kratku i laku meditaciju koja se zove "valcer za disanje", imaćete bolji san i opustićete celo telo.

To je divna meditacija koja će vam pomoći da se smirite noću pre spavanja, jer se sastoji iz brojanja sopstvenog daha, a pomaže tome da ostane jako malo prostora za stresne misli.

Pročitajte još: PODSVEST šalje poruku: Da li se svake večeri budite u ISTO VREME, i šta to može da ZNAČI?

"Valcer disanja" - kratka i laka meditacija za bolji san:

Za početak udahnite brojeći do 3, zadržite dah opet brojeći do 3, a potom izdahnite brojeći do 3. Napravite pauzu. Ponovite opet vežbu.

 Možete nastaviti da koristite ovu meditaciju disanja kada god poželite, ne samo tokom uspavljivanja.

Pokušajte da brojanje bude ujednačeno i ponovite nekoliko krugova kako biste pronašli dobar obrazac. Pokušajte da ne dišete previše duboko ili plitko - pronađite lepu sredinu, kako bi vaš obrazac disanja bio prijatan.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.