Oglas
· · Komentari: 0
UPOZORENJE

Čuli ste da za nekog kažu da je SAGOREO? Evo kako se najbrže RESETOVATI

Mozak se umori, pogotovo ako neprestano radi i razmišlja!

1612085974_Depositphotos_35393665_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Kada ste poslednji put sedeli u potpunoj tišini i prepustili se sopstvenim mislima?

Pročitajte još: Najverniji čovekov prijatelj: Pas čekao vlasnika nedelju dana ispred bolnice

U svakodnevici koja nas melje, to je gotovo nemoguće. Ali trenuci koje provodimo sami ključni su za naše psihičko zdravlje, pomažu da prepoznamo lična osećanja i oblikujemo svoje želje i strahove, smatraju stručnjaci.

Mozak sagoreva kada stalno razmišlja...

Konstantno razmišljanje ne dopušta mozgu da se opusti, što dovodi do "sagorevanja". Opuštanje na mestu gde nam ništa ne odvlači pažnju, već možemo da se fokusiramo na sopstvene misli, pomaže da razbistrimo um. Okruženi samoćom možemo da osluškujemo svoj unutrašnji glas i postavimo sebi ključna pitanja: "Da li smo zadovoljni i srećni? Ispunjavaju li nas odnosi u kojima smo i da li bi trebalo nešto da menjamo u životu?

Pročitajte još: Dečak (4) otišao u šumu da se igra, a doneo je NEŠTO što je njegovu majku ostavilo u ŠOKU (FOTO)

Za beg u samoću potrebno je da isključite mobilni telefon, televizor i kompjuter bar na pola dana, a bilo bi još bolje kada biste to mogli sebi da priuštite tokom celog dana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas