Oglas
· · Komentari: 0
KORISNO

Frizer Megan Markl otkriva kako da vam kosa u svakom trenutku izgleda savršeno

Ispoštujte ova četiri pravila i uvek ćete imati negovanu kosu.

1609228829_megan-mar.png
Foto: Printskrin / instagram / marklemeganoffical
Oglas

Džordž Nortvud, koji je zadužen da kosa Megan Markl u svakom trenutku izgleda fenomenalno, otkriva koja su to 4 koraka ključna kada je reč o negovanju kose.

Pravilna nega je naročito bitna u zimskim mescima, jer je u ovom periodu ona izložena vetru, suvom vazduhu usled grejanja i drugim spoljašnjim faktorima. To sve je čini lomljivom i gubi se sjaj. Ispoštujte ova četiri pravila i uvek ćete imati sjajnu kosu:

Pročitajte još: Svim mladolikim ženama jedna stvar je zajednička - One se strogo drže OVIH PRAVILA

1. Izbegavajte feniranje na ravno

- Ja sam lično uvek sa lokne i opušteniji izgled. Kada se kosa uvije ona izgleda lepše, sjajnije i zdravije. Na ravno isfenirnanoj kosi se vide svi nedostaci, zato su blagi talasi mnogo bolje rešenje.

Pročitajte još: Nemojte biti lenje! Evo zašto se ŠMINKA mora skinuti SVAKO VEČE

2. Koristite suvi šampon da bi kosa izgledala gušće

Suvi šampon je odličan za one žene koje imaju tanku kosu. Suvi šampo daje kosi teksturu i činije vizuelno gušćom. Džordž naglašava da ipak sa ovim proizvodom ne treba preterivati, jer može da isuši kosu. Koristite ovaj trik u posebnim prilikama.

Pročitajte još: Recikliran je još jedan ODEVNI KOMAD! Evo koji modni trend je ponovo aktuelan (FOTO)

3. Izbegavajte koliko možete upotrebu pegle za kosu

Pegle mogu uzrokovati nakupljanje statičkog elektriciteta u kosi i ukloniti sve prirodno iz izgleda. Ravna kosa može stvoriti beživotan izgled.

4. Što češće koristite maske za kosu 

- Redovna upotreba hranjivih maski za kosu će oživeti kosu i vratiti joj sjaj. Preporuka je da se koriste jednom nedeljno, a najbolje bi bilo da to budu one koje u svom sastavu sadrže arganovo ulje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas