Oglas
· · Komentari: 0

Uklonite MRLJE sa odeće: Sve što vam je potrebno je jedan sastojak koji svi imaju u kući

Stručnjaci za čišćenje otkrili vredan trik

1698224365_Foto-Shutterstock-fleke-na-odeci.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Ponekad deterdžent može ostaviti tragove na odeći, a stručnjaci za čišćenje otkrili su kako ih ukloniti. Ako preopteretite mašinu, deterdžent se neće dobro oprati u vodi. Umesto toga, može završiti na odeći, u obliku belih ili plavih mrlja, traga voska ili krute teksture.

Možda ste mislili da ih je nemoguće ukloniti, ali stručnjaci za čišćenje rekli su za britanski Sun da ih možete očistiti – alkoholnim sirćetom. Stručnjaci su objasnili: „Mrlje od deterdženta za pranje rublja mogu se pojaviti ako se deterdžent ne ispere pravilno.“

Srećom, ove vrste mrlja prilično je lako ukloniti. Za uklanjanje mrlja pomešajte jednu šoljicu sirćeta s četvrtinom vode u sudoperi. Stavite zaprljanu odeću u taj rastvor i trljajte tkaninu kako biste uklonili deterdžent, piše Najzena.

Ostavite odevni predmet da odstoji sat vremena i stavite ga u mašinu samog ili s nekoliko odevnih predmeta. Ključno je ne preopteretiti mašinu kako bi deterdžent mogao da izađe iz tkanine.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas