· · Komentari: 0

Ana Ivanović sija u trenerci: Kući stil nekadašnje teniserke (FOTO)

Ana Ivanović ovu nedelju koristi da se odmori u svom domu

1674390268_36dc1572d913e881c5283e47806321372bc0a9b4.jpg
Foto: Profimedia

Nekadašnja najbolja teniserka sveta, Ana Ivanović, važi za jednu od najlepše obučenih sportistkinja, a njen izgled se neretko komentariše. Ana se vodi svojim ukusom i od trendova bira ono što može da iznese na najbolji način i što ide uz njen stil.

Zna da iznese najglamuroznije haljine, ali i potpuno opuštenu garderobu u kojoj izgleda pođednako dobro.

Pročitajte još: Hejli Biber promenila frizuru: Manekenka napravila drastičnu promenu (VIDEO)

Ana na društvenoj mreži Instagram često obraduje pratioce fotografijama iz doma. To su uglavnom one spontanog tipa, koje pokazuju kako provodi dane. Kako kaže, danas je dan za odmaranje, pa je i izgled prilagodila tome. 

Nosi sivi duks i donji deo trenerke, dok na licu ima tek malo šminke - sjaj za usne i malo maskare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.